Intervju: Luka Čižmek in Žiga Šraml

“TikTok je primeren za vsa podjetja. Je odlično orodje za branding in prodajo. Stestirali smo večino vrst podjetij, manjkajo nam le še frizerji in gradbeniki.”

Kaj lahko od vajine predstavitve pričakujejo naši udeleženci?

Pričakujte razlago vsega, kar potrebujete, da bodo TikTok in ostala družbena omrežja raketni pogon vašega podjetja. Predvsem TikTok…

Za katera podjetja je platforma TikTok primerna?

TikTok je primeren za vsa podjetja. Je odlično orodje za branding in prodajo. Stestirali smo večino vrst podjetij, manjkajo nam le še frizerji in gradbeniki.

Zakaj ima omenjena platforma prednost pred že uveljavljenimi platformami kot so Instagram, Facebook, Youtube, itd.?

To skrivnost boste izvedeli na predavanju. Lahko vam poveva samo to, da je platforma zelooooo odprta, algoritmi pa ljubijo kreativno vsebino.

Kakšno občinstvo je prisotno na TikTok-u? Lahko tu pričakujemo spremembe?

Trenutno še vedno prevladujejo otroci in mladi odrasli starosti 8-35, je pa vedno več starejših uporabnikov, kot tudi zvezdnikov samih.

Kakšne so vajine prve Subway izkušnje? Imata svoj najljubši Sub? Pogrešata Subway v svojih domačih krajih (Maribor & Celje)?

Prišla sva lačna, odšla pa z željo po vrnitvi. Žiga obožuje BBQ piščanec, Luka pa Teriyaki piščanec in ja, prosim vrnite se v Maribor. Tudi v Celju bi nama prišli prav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *